Lindzi Von kreće iz Biver Krika

Izvor: B92, 24.Okt.2013, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindzi Von kreće iz Biver Krika

Amerikanka Lindzi Von neće se vratiti na skijašku stazu u prvoj trci sezone u Zeldenu, već planira povratak na severnoameričkog turneju u novembru.

Vonova je u februaru doživela težak pad na Svetskom prvenstvu u Šladmingu kada su joj stradali ligamenti kolena.

U septembru se vratila treninzima u Čileu, a narednu sezonu je istakla kao veoma važnu jer je uvod za Olimpijske igre u Sočiju 2014. gde će braniti zlatnu medalju u spustu.

"Propustiću Zelden jer osećam da nisam spremna. Koleno je dobro, ali moram još da treniram da dođem u formu. Fokusirana sam na utrke u Biver Kriku", rekala je Lindzi Von.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lindzi Von kreće iz Biver Krika

Izvor: B92, 24.Okt.2013

Amerikanka Lindzi Von neće se vratiti na skijašku stazu u prvoj trci sezone u Zeldenu, već planira povratak na severnoameričkog turneju u novembru...Vonova je u februaru doživela težak pad na Svetskom prvenstvu u Šladmingu kada su joj stradali ligamenti kolena...U septembru se vratila treninzima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.