Limenkama ne pomaže ni Čović: Nikola Milutinov zamaskirao očajno šutersko veče crno-belih (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Limenkama ne pomaže ni Čović: Nikola Milutinov zamaskirao očajno šutersko veče crno-belih (FOTO)

Partizan slavio u Železniku 61:56 i zadržao stoprocentan učinak u Superligi

Kako Crvena zvezda, tako i Partizan. Posle tri kola Superlige Srbije večiti rivali su jedini timovi sa maksimalnim učinkom, pošto su crno-beli u pretposlednjem meču ove runde savladali FMP u Železniku i poravnali se sa crveno-belima na vrhu tabele - 61:56 (20:13, 15:19, 17:13, 9:11).

Bez rovitog Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pavlovića (meč presedeo na tribinama) u centralnu figuru meča izrastao je Nikola Milutinov, koji je ubacio 18 poena,  zabeležio šest skokova i četiri asistencije i u presudnim trenucima duela u Železniku vodio Parni valjak ka pobedi. Pobedi za koju su gosti morali da dobro se preznoje, jer je mladi sastav Milana Gurovića, koji je u dosadašnjem toku takmičenja predstavljao i najprijatnije iznenađenje, sve vreme držao priključak, a u jednom trenutku pretio da uzdrma pozicije favorita (35:35).

Pred očima prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića, koji je na meč došao, pretpostavlja se, kako bi gledao sina Filipa u dresu domaćeg tima, crno-beli su rezultatski sve vreme kontrolisali dešavanja na parketu, međutim, s obzirom da su tek u završnih nekoliko minuta stekli dvocifrenu prenost jasno je da su se pomučili ne bi li osvojili dva boda.

Osim Milutinova, dvocifreni u Partizanu bili su Milan Mačvan (14 poena, osam skokova) i kapiten Dragan Milosavljević (11 poena), ali trenera Duška Vujoševića bi morala da zabrine činjenica da je njegov tim imao čak 15 izgubljenih lopti i da je za tri poena šutirao očajnih tri od 17. A ni za dva se nije proslavio (20 od 43).

Što se tiče popularnik Limenki najefikasniji je bio Filip Čović (11 poena), a pratili su ga Gudurić sa devet  i Micović i Peković sa po osam.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan pobedio FMP, Voša ubedljiva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015

Košarkaši Partizana savladali su večeras kao gosti ekipu FMP-a sa 61:56 (20:13, 15:19, 17:13, 9:11), u utakmici 3. kola Superlige Srbije...Tim Duška Vujoševića nastupio je oslabljen neigranjem povređenog Aleksandra Pavlovića, ali je zasluženo slavio u Železniku posle velike borbe i zadržao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.