Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 07:49

Lilard sa dva poteza ’ubio’ Golden Stejt! Lejkersi bez Lebrona i Dejvisa gube i od Sakramneta (VIDEO)

Uzalud Karijevih 35 poena u Portlandu

Stef Kari je ubacio čak 35 poena ali to nije bilo dovoljno da njegov Golden Stejt izbegne poraz u Oregonu. Portland je slavio 108:106 u janko neizvesnom i izjednačenom meču. Nije imao Karija ali je imao Demijana Lilarda koji je ubacio manje poena od Karija ali je u svom stilu pogađao kada je bilo najpotrebnije.

Voriorsi su vodili u većem delu prvog poluvremena, imali i 13 poena viška ali nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uspevali da se odlepe. U drugom poluvremenu je Portland istopio deficit i krenula je rezultatska klackalica. Vodili su gosti i većinu poslednje četvrtien ali je stavr na kraju u svoje ruke uzeo Demijan Lilard. Na 13 sekundi pre kraja je pogodio strašnu trojku sa preko osam metara, a onda u poslednjem napadu se maestralno postavio na polaganje Drejmondu Grinu i iznudio faul za pobedu.

Meč je završio sa 22 poena koliko je imao i Karmelo Entoni, a dvocifreni su bili i Geri Trent (15), Robert Kovington (15) i Enes Kanter (11).

Bez Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa, Los Anđeles Lejkersi nisu bili favoriti čak ni protiv Sakramenta koji je jedna od najslabijih ekipa u ligi. Što se pokazalo i na konačnom rezultatu. Kingsi su slavili 123:100. Iako bez dvojice najboljih igrača, Lejkersi su se ceo meč držali u igri i došlo je do neizvesne završnice.

Harison Barns je pola minuta pre kraja pogodio za vođstvo Kingsa 12:1120. Lejkersi su imali napad skoro za pobedu. Šruder je promašio polaganje, a onda i Montrezl Herel zicer kada je uhvatio loptu pod košem.

Badi Hild je sa 29 poena bio najefikasniji, a trojke je šutirao 7/11. Foks je dodao 23, a junak Barns 20 poena. Nemanja Bjelica je za 24 minuta upisao po šest poena i asistencija, kao i pet skokova. Kod Lejkersa je Šruder ubacio 28, Herel 26, a Kuzma 25 poena. Uzalud...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.