Lilard: Nije neki život u Milvokiju

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 14:52

Lilard: Nije neki život u Milvokiju

Dejmijen Lilard govorio je o svom životu od kada je prešao u Milvoki iz Portlanda.

Lilard je medijima otkrio da je profesionalizam pobedio privatni život.

Jedan od najboljih igrača je objasnio kakav je život u Milvokiju.

"Brate, idem na trening, potom kući, gledam boks, igram igrice... Kucam sto puta na dan da vidim da li je nešto novo izašlo na "You tube" kanalima. Nije neki život... Ali, to je normalno kada imate ovako velike odluke", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Lilard.

Lilard je potom govorio o svojim problemima najviše sa kojima se košarkaši najviše susreću, kao što su anksioznost i depresija.

"Biti bez dece je teško. U Portlandu je sve bilo kako treba. Moja majka je bila niz ulicu, moja brat na drugu stranu u istoj ulici. Sestra mi je bila tu niz ulicu. Moja deca u školi... Život mi je bio perfektan", rekao je Lilard.

"Otići odatle je velika stvar. Onda dodate košarku u sve to i..."

"Ja sam porodičan čovek. Moj život je porodica, normalno da se osećam usamljeno", rekao je Lilard.

"Posle mečeva, izveo bih svoju porodicu koja bi bila tu. Deca bi izašla iz igraonice, moja majka, brat, rođaci, svi su tamo, znate na šta mislim. Moje društvo je u Portlandu. Izašli bismo na večeru. Nekad bi došli kod mene. Posle treninga, nekad bih otišao kod svoje majke i jednostavno uživao. To je bio moj život. Dakle, dobro sam jer sam odrastao. Ali, definitivno sam usamljen", saopštio je Lilard,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.