Lil produžio ugovor sa Vinsentom Enijamom

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Dec.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lil produžio ugovor sa Vinsentom Enijamom

Lil je saopštio da je produžio ugovor sa golmanom Vinsentom Enijamom do 2017. godine.
(FOTO: AP)
Srećan sam što sam deo ovog tima i što smo danas potpisali novi ugovor. Volim Lil i kada mi je rukovodstvo kluba ponudilo produžetak saradnje vrlo lako sam prihvatio. Ovde se osećam kao kod kuće – rekao je Enijama za zvanični sajt kluba.
Enijama je 2011. godine prešao iz Hapoel Tel Aviva u Lil, za koji je do sada odigrao 29 utakmica, a za reprezentaciju Nigerije je branio 88 puta.
Lil je trenutno drugi na tabeli francuskog prevenstva sa 36 osvojenih poena, jednim manje od prvoplasiranog Pari Sen Žermena.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Lil produžio ugovor sa Vinsentom Enijamom

Izvor: Blic, 07.Dec.2013, 14:33

Fudbalski klub Lil saopštio je da je produžio ugovor sa golmanom Vinsentom Enijamom do 2017. godine..."Srećan sam što sam deo ovog tima i što smo potpisali novi ugovor. Volim Lil i kada mi je rukovodstvo kluba ponudilo produžetak saradnje vrlo lako sam prihvatio. Ovde se osećam kao kod kuće",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.