Lil preti vodećem dvojcu

Izvor: B92, 02.Apr.2012, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lil preti vodećem dvojcu

Fudbaleri Lila pobedili su Tuluz sa 2:1 i tako su se posle 30. kola u Francuskoj primakli na četiri boda Monpeljeu i Pari Sen Žermenu, koji drže čelo tabele.

Lil, inače aktuelni šampion Francuske, konačno se probudio i počeo da napreduje na tabeli, a sada još uvek ima šansu da odbrani titulu.

Do pobede protiv Tuluza Lil je došao golovima Azara sa bele tačke u 12. minutu i Pajeta u 31, dok je konačan rezultat u 60. minutu postavio Orije.

U ostalim utakmicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigranim u nedelju, Kaen i Ajačio su igrali bez golova, dok je duel Rena i Olimpika završen sa 1:1. Ren je poveo preko Erdinga sa pet bodova, dok je Lopes izjednačio u 76.

Pari Sen Žermen je u subotu izgubio od Nansija sa 2:1, dok Monpelje protiv Olimpika igra 11. aprila, pošto je ta utakmica odložena.

Na čelu tabele, Monpelje i Pari Sen Žermen imaju po 60 bodova, Lil je treći sa 56, dok Lion i Tuluz imaju po 50.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.