Liga kup - Totenhem ispao, Arsenal i Mančester siti u osmini finala

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga kup - Totenhem ispao, Arsenal i Mančester siti u osmini finala

U okviru šesnaestine finala Liga kupa bilo je nekoliko zanimljivih rezultata.

Najveće razočaranje jeste Totenhem. Sparsi su ispali već u ovoj fazi pošto su nakon penala bili slabiji od Kolčestera.

Kristijan Eriksen i Lukas Moura su promašili ključne penale.

Lester je imao lak posao danas, savladali su Luton rezultatom 0:4, a golove su postigli Grej i Džastin u prvom poluvremenu, odnosno Tilemans i Iheanačo u drugom delu igre.

Silan je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Sautempton protiv Portsmuta, slavili su sa 4:0, Ings je postigao dva gola, Soareš i Redmond po jedan.

Svoju seriju nastavio je i Mančester siti, ali je povukao ručnu nakon prvog poluvremena kada su postigli tri gola preko Sterlinga, Žezusa i Ledsona koji je postigao autogol. Luton nije imao šta danas da traži u ovom duelu.

U jednom od zanimljivijih mečeva Votford je slavio protiv Svonsija. Velbek je postigao vodeći gol za Votford, Saridž je izjednačio, a Pereira je postavio konačnih 2:1.

Arsenal je bio veoma moćan večeras, slavio je sa ubedljivih 5:0 protiv Notingema. Martineli je postigao dva, Holding, Vilok i Nelson po jedan gol.



Kolčester - Totenhem 0:0, penalima 4:3

Krauli - Stouk 1:1, penalima 5:3

Luton - Lester 0:4

Portsmut - Sautempton 0:4

Preston - Mančester siti 0:3

Šefild Venzdej - Everton 0:2

Votford - Svonsi 2:1

Arsenal - Notingem 5:0

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.