Liga kup Engleske - Dvostruki šampion Evrope se obrukao u Bartonu, Bornmaut siguran protiv Kanarinaca

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2018, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga kup Engleske - Dvostruki šampion Evrope se obrukao u Bartonu, Bornmaut siguran protiv "Kanarinaca"

Meč između Lestera i Sautemptona je odložen.

U osmini finala engleskog Liga kupa danas su odigrane dve utakmice.

Bornmaut se plasirao u narednu rundu pobedivši Norvič sa 2:1. Povele su "Trešnjice" golom Džuniora Stanislasa u 39. minutu, ali su gosti stigli do izjednačenja preko Onela Ernandeza u 70. minutu. Ipak, tri minuta kasnije Stiv Kuk je svojim golom odveo je svoj tim u četvrtfinale Liga kupa.

Barton je iznenađujuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slavio protiv Notingem Foresta sa 3:2 kod kuće. Domaćini su u prvom poluvremenu promašili penal, ali su u drugom poveli u 52. minutu autogolom Janka.

Dvanaest minuta kasnije pogodio je Skot Frejzer, ali je prednost Bartona smanjio Luis Graban u 70. minutu meča. Džejk Hesket je u 82. minutu odlučio pitanje pobednika, dok su "Šumari" mogli jedino do utešnog gola u drugom minutu nadoknade kada je strelac bio Arvin Apija.

Utakmica između Lestera i Sautemptona je odložena zbog tragične nesreće u kojoj je, pored ostalih, stradao vlasnik kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga kup Francuske - Vahin Nant nezaustavljiv, Strazbur presudio Lilu!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2018, 00:06

Škuletić izgubio od "Kanarinaca"...U okviru osmine finala francuskog Liga kupa danas su odigrane dve utakmice...Strazbur je kod kuće slavio protiv favorizovanog Lila sa 2:0. Već u 13. minutu Jusuf Fofana je zatresao mrežu gostiju na asistenciju Grima. Svaku dilemu o ishodu meča otklonio je Dimitri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.