Liga kup - 18-godišnjak pogurao Arsenal, Junajted u 1/4 finalu, blamaža Palasa

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2017, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga kup - 18-godišnjak pogurao Arsenal, Junajted u 1/4 finalu, blamaža Palasa

Prošli Mančester junajted, Lester, Bornmut i Bristol siti, kao i Arsenal.

Ekipa Arsena Vengera je danas umalo poražena na svom terenu od Noriča, gubili su sve do 85. minutu sa 1:0. Prvi gol smo videli u 34. minutu meča, postigao je Marfi na asistenciju Madisona.

Izašao je sam ispred golmana Mejsija, lagano poslao loptu pored golmana i tako doneo prednost gostima i umalo plasman u narednu fazu.

Ipak, pitao se nešto i Arsenal, ekipa Arsena Vengera je krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svim silama ka golu protivnika i uspela da izjednači rezultat u 85. minutu meča, strelac je bio 18-godišnji Nketija koji je uspeo dobro da se snađe nakon kornera.

Otišlo se u produžetke, a tamo, opet Nketija.

Ovaj momak je nakon kornera bio najviši u skoku, uspeo je da savlada protivničkog golmana i da donese plasman Arsenalu u 1/4 finale!

Bornmut se plasirao u četvrtfinale ovog takmičenja, uspeli su danas da slave protiv Midlsboroa sa 3:1 na svom terenu.

Simpson je doveo domaćina u prednost u 49. minutu, Tavernije je izjednačio, da bi Vilson iz penala doneo pobedu domaćinu i plasman u 1/4 finale. Konačnih 3:1 je postavio u 82. minutu Afobe.

Kristal Palas je poveo protiv Bristol sitija preko Sakoa u 21. minutu, ali je to bilo sve od njih za danas.

Tejlor, Đurić, Brajan i Odovda su rešetali golmana Kristal Palasa, na kraju je Bristol slavio sa 4:1.

Lids je bio ravnopravan protivnik Lesteru, poveli su preko Ernandeza u 26. minutu meča, ali je Iheanačo izjednačio samo 4 minuta kasnije.

Pobedu domaćinu donosi Islam Slimani u 70. minutu, baš nakon asistencije Kelečija Iheanača, a konačnih 3:1 postavlja Rijad Marez pred sam kraj utakmice.

Mančester junajted je uspeo da slavi protiv Svonsija, a Džesi Lingard je bio junak današnjeg meča. On je golovima u 21. i 59. minutu rešio pitanje pobednika.

Igrao je i naš Nemanja Matić od 67. minuta meča.

Evo i kompletnih rezultata:

Svonsi - Mančester junajted 0:2

Arsenal - Norič 2:1

Bristol siti - Kristal palas 4:1

Lester - Lids 3:1

Bornmaut - Midlsboro 3:1

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenova "beba" - Edi Nketija za istoriju Tobdžija

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2017, 09:15

Mladi engleski fudbaler Edvard Edi Nketija bio je dvostruki strelac za Arsenal u pobedi nad Noričem (2:1) u Liga kupu, pa je tako postao prvi igrač koji je postigao gol u dresu Tobdžija, a da je rođen po dolasku menadžera Arsena Vengera u londonski klub...Legendarni Venger je Arsenal preuzeo 1....

Nastavak na N1 televizija...

Borjan napravio grešku, pa se iskupio u poslednjem trenutku (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2017

Umalo šok na Marakani...Crvena zvezda je od 18.00 ugostila ekipu Spartaka, koja je umalo povela na početku meča...Golman Milan Borjan je loše prihvatio jednu loptu, koja mu je prošla ispod noge, ali je prvi čuvar mreže u poslednjem trenutku, uspeo da reaguje na gol liniji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.