Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope: Radnički protiv Flore, Čukarički ide u Jermeniju

Dva srpska predstavnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobila su protivnike na žrebu u Nionu. Oba tima su bila nosioci, tako da su u startu uslovno rečeno favoriti. Radnički će, voljom žreba, u prvom kolu igrati protiv estonske Flore Talin, dok će Čukarički odmeriti snage sa Banantskom iz Jermenije. Nišlije su dobile idealnog rivala, ...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Radnički protiv Flore Talin u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa

Izvor: Danas, 18.Jun.2019

Fudbalski klub Radnički iz Niša igraće protiv Flore Talin u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, odlučeno je danas žrebom u Nionu. Članak Radnički protiv Flore Talin u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.