Liga 1 - Sent Etjen siguran kod kuće (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 23:28

Liga 1 - Sent Etjen siguran kod kuće (video)

Trijumf ekipe Kloda Puela u trećem kolu.

Fudbaleri Sent Etjena slavili su protiv Strazbura sa 2:0 (0:0) u okviru trećeg kola francuskog šampionata.

U prvom delu nije bilo golova, da bi u 57. minutu "Zeleni" stigli do prednosti, strelac je bio Buanga i to sa bele tačke.

Sve je bilo jasno na "Žofri Žišaru" u 82. minutu, odličan prodor Buange po desnoj strani, lopta se potom odbila do Kamare, kojem nije bilo teško da sa par metara zatrese mrežu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rivala.

Sent Etjen je tako upisao drugu pobedu u sezoni, imaju maksimalan učinak i kaskaju jedno kolo za većinom ekipa, Strazbur na samom dnu nakon trećeg vezanog poraza.

U ekipi Strazbura je čitav meč na terenu proveo i Stefan Mitrović i to sa kapitenskom trakom oko ruke.



Monpelje - Nica 3:1


Sent Etjen - Strazbur 2:0

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga 1 - Hrabri Mec pao u Lilu, presudio rezervista

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2020, 15:01

"Doge" stigle do nove pobede...Fudbaleri Lila ostvarili su pobedu u trećem kolu francuske Lige 1 na domaćem terenu protiv Meca rezultatom 1:0...I pored dve prilike "doga", gosti su imali više udaraca ka protivničkom golu i činilo se da će predstavljati veliki problem za Lil...Ipak, sve se promenilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.