Liga 1 - Radonjić razdrmao Marsej, minuti i Škuletiću i Ristiću, na kraju opšta frka i remi! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Radonjić razdrmao Marsej, minuti i Škuletiću i Ristiću, na kraju opšta frka i remi! (video)

Veče puno uzbuđenja u Marseju!

Fudbaleri Olimpika iz Marseja remizirali su sa ekipom Monpeljea na Veledromu rezultatom 1:1 u šestom kolu francuske Lige 1.

Domaća ekipa je nametnula svoj tempo igre od samog početka meča, ali je Monpelje bio taj koji je prvi pogodio mrežu rivala.

Igrao se 17. minut kada je Sar postigao autogol nakon centaršuta sa desne strane.

Nije očajavao Marsej koji je nastavio sa napadima, u igru je ušao i reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije Nemanja Radonjić, a ekipa Andre Viljaš-Boaša je stigla do izjednačenja u 75. minutu.

Upravo je Radonjić ubacio loptu sa leve strane, lopta se odbila do Valerija Žermena koji je sproveo loptu u mrežu Monpeljea.

Svoje minute su dobili i Mihailo Ristić i Petar Škuletić koji su u tim gostiju ušli u drugom poluvremenu.

U finišu meča usledila je opšta frka na Veledromu, sve je započelo isključenjem Ferija, da bi u istom stilu na drugoj strani nastavili Kamara i Paje koji su takođe zaradili crvene kartone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIGA 1 Dva gola i tri crvena u Marselju

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019

Posle spektakularne pobede u Monaku u prošlom kolu (4:3), Marselj je propustio priliku da novim bodovima zauzme čelo tabele. Ekipa Nemanje Radonjića je protiv Monpeljea odigrala 1:1 (0:1).. Na meču Ren – Lil, kvota naše kladionice za igru 1-1 je 4.20.. Naš reprezentativac je učestvovao u poteri...

Nastavak na 011vodič.com...

"Petarda" Zenita, pogodio i Bane! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019

Kapiten ruske ekipe u odličnoj formi...Večeras je odličnu partiju u Sankt Peterburgu pružao nekadašnji reprezentativac Srbije Branislav Ivanović...Kapiten Zenita postigao je prvi pogodak u ubedljivoj pobedi svoje ekipe nad Rubinom rezultatom 5:0...Odlično je u 58. minutu Ivanović iskoristio centaršut...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.