Liga 1 - Nestvaran meč u Amjenu, PSŽ se vratio iz mrtvih samo da bi ispustio pobedu! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Nestvaran meč u Amjenu, PSŽ se vratio iz mrtvih samo da bi ispustio pobedu! (video)

Neverovatan preokret "Svetaca", ali nije bilo dovoljno.

Fudbaleri Pari sen Žermena su bili šokirani u Amjenu protiv ekipe koja se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli francuskog šampionata.

Gubili su sa 3:0 u 40. minutu, ali su uspeli da preokrenu rezultata, da bi u nadoknadi doživeli pravi šok, Amjen je stigao i do četvrtog pogotka za konačnih 4:4 (3:1).

Poveli su u petom minutu, Žirasi strelac, na asistenciju Gaela Kakute.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 29. minutu je Kakuta povisio na 2:0 sjajnim golom, da bi 11 minuta kasnije na semaforu stajalo i 3:0, strelac je bio Diabate.

Uspeo je PSŽ da se oporavi od šoka, u 45. minutu Ander Erera postiže pogodak za 3:1 i daje nadu Parižanima da mogu do preokreta.

Na samom startu nastavka je Tuhel na teren poslao Markinjosa i Veratija umesto Tijaga Silve i Geja i to je odmah dalo rezultate.

U 60. minutu mladi Tanži Kuasi smanjuje na 3:2 i najavljuje povratak Parižana.

Samo pet minuta kasnije, talentovani defanzivac postiže svoj drugi gol na meču, za 20 minuta u drugom delu igre je PSŽ poravnao rezultat.

Kao što se moglo i pretpostaviti, usledio je preokret, igrao se 74. minut kada je Mauro Ikardi pogodio mrežu Amjena za 4:3 u korist prvaka Francuske.

A onda, u nadoknadi Kavani propušta veliku priliku, da bi u sledećem napadu Žirasi izbio sam pred Navasa i drugim golom na meču poravnao rezultat!

Nije bilo vremena, podela bodova na kraju, neverovatan meč u Amjenu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ludnica na severu Francuske, PSŽ kao feniks iz pepela - od 0:3 do 4:3, Kavani promašio zicer i Amijenov ledeni tuš u nadoknadi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2020

Za fudbalere Pari Sen Žermena Liga 1 odavno je postalo trivijalno takmičenje gde je samo pitanje toga kolika će konačna razlika biti na tabeli, uz tek povremene izlete poput onog Monakovog pre nepune tri godine. Tako se večeras dogodilo da je PSŽ posle 40 minuta imao tri gola zaostatka na gostovanju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.