Liga 1 - Mitrović izgubio u Anžeru, Lion do preokreta u nadoknadi!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Mitrović izgubio u Anžeru, Lion do preokreta u nadoknadi!

Odigrana su još četiri susreta u dvanaestom kolu francuskog prvenstva.

Amijen - Brest 1:0

Domaćin je uspeo da slavi minimalnim rezultatom iako je Žirasi promašio penal već u drugom minutu utakmice. Ipak prvi poraz Brestu nakon tri uzastopne pobede donosi Otero golom u 27. minutu posle Kakutine asistencije.

Anžer - Strazbur 1:0

Ovaj susret je ipak video uspešno izveden penal, Bahoken je bio precizan u 26. minutu. Mogao je Strazbur >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da uzvrati preko Fofane, ali rezultat ipak ostaje isti kao iz prvog dela igre.

Štoper gostiju Stefan Mitrović je odigrao ceo meč.

Mec - Monpelje 2:2

Domaći su poveli golom Dialla u 26. mintuu posle Kabitove asistencije. Prednost Meca je udvostručio Nguete golom u 47. minutu, ali su Delor i Sambia golovima u 72. i 78. minutu uspeli da nadoknade veliki zaostatak i ostanu neporaženi.

U postavi Monpeljea Ristić nije ulazio sa klupe, dok Škuletić nije bio u protokolu.

Tuluz - Lion 2:3

Domaći su poveli golom Sanogoa posle samo petnaestak minuta igre, ali je Memfis Depaj izjednačio u 26. minutu. Tuluz ponovo vodi od 57. minuta kada golman gostiju Lopes pravi grešku i šalje loptu u svoju mrežu. Ipak "lavovi" uspevaju da dođu ponovo do izjednačenja golom Dembelea samo desetak minuta kasnije.

Lion je postigao čak dva gola u u nadoknadi. Prvi je poništen zbog ofsajda, ali je drugi gol bio regularan. Depaj postiže svoj drugi gol na utakmici, ovaj u 95. minutu vredi tri boda.

Meč između Nima i Rena je odložen zbog jakih padavina.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.