Liga 1 - Marsej izgubio bez Radonjića, bodovi ostali kod Le Taleka! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Marsej izgubio bez Radonjića, bodovi ostali kod Le Taleka! (video)

Okončano je i 12. kolo francuskog šampionata.

U poslednjoj utakmici 12. kola francuske Lige 1, fudbaleri Monpeljea su na svom terenu ubedljivo savladali Marsej sa 3:0.

Imao je domaćin blagu terensku inicijativu, ali ono što je presudilo jeste to što su bili daleko konkretniji od ekipe Rudija Garsije.

Naročito u drugom poluvremenu kada je Monpelje i stekao prednost u 51. minutu preko Gaetana Laborda.

Isti igrač je povisio prednost u 62. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi osam minuta kasnije Pol Lasne zapečatio sudbinu Marseja svojim prvim golom u sezoni.

Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić nije bio u protokolu za današnji meč, dok je Petar Škuletić čitav meč presedeo na klupi Monpeljea za koji je nastupao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.