Liga 1: Ljuboja spasilac u 90, Ren pevajući sa Žerlana

Izvor: Sportal.rs, 19.Mar.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1: Ljuboja spasilac u 90, Ren pevajući sa "Žerlana"

Nica slavi Danijela Ljuboju! Iskusni srpski napadač je uspeo da u 90. minutu donese zlata vredan bod sa gostovanja u Tuluzu - 1:1.  Zanimljivo je da je rođeni Vinkovčanin dobio šansu sedam minuta pre kraja susreta, dok je drugi Srbin u timu Nice, Nemanja Pejčinović, svih 90 minuta bio u zadnjoj liniji tima sa Azurne obale.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Lion ispustio pobedu, Ljuboja spasio Nicu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Mar.2011

Šok na Žerlanu! Lion je ispustio pobedu u poslednjim minutima meča i propustio priliku da se približi prvoplasiranom Lilu. Posle ispadanja iz lige šampiona od Real Madrida, fudbaleri Liona su krenuli u još jaču ofanzivu na titulu. Nema više čekanja, čuvanja za mečeve u Evropi, samo je domaća...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.