Liga 1 - Lion već zaboravio Lakazeta, Diaz rešeta od starta!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Lion već zaboravio Lakazeta, Diaz rešeta od starta!

Odigrano je još pet mečeva u okviru Lige 1, a pobede su ostvarili Lion, Monpelje, Sent Etjen i Gengan.

Ekipa Liona je odlično započela novu sezonu.

Odlaskom Lakazeta je dovedena efikasnost u pitanje, ali je danas fantastični Diaz pokazao da se radi o odličnom igraču.

Upravo je on na asistenciju Depaja uspeo da pogodi gol Strazbura za 1:0 u 23. minutu, bio je to odličan šut sa 20-ak metara. Fekir je iz penala u 59. minutu duplirao prednost, da bi ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Diaz u 61. minutu uspeo da postigne drugi gol na meču nakon što je iskoristio nesmotrenost odbrane Strazbura. Nije to bilo sve, uspeo je Lion da stigne do još jednog gola i to u nadoknadi vremena, a strelac je bio ponovo Fekir.

Mec je na svom terenu poražen od Gengana sa 1:3, Rou je doveo domaće u prednost, ali su Brian, Bias i Dialo uspeli da postignu golove i da preokrenu rezultat u korist gostiju.

Igrao je za Mec Milan Biševac svih 90 minuta.

Monpelje je slavio protiv Kaena sa 1:0, Kamara je bio jedini strelac na utakmici, a slavio je i Sent Etjen u malom derbiju protiv Nice. Bamba je bio jedini strelac za domaće još u 4. minutu utakmice.

U meču između ekipe Troa i Rena bilo je 1:1, Grandsir je doveo domaće u prednost, da bi Tel u 69. uspeo da izjednači.

Lion - Strazbur 4:0

Mec - Gengan 1:3

Sent Etjen - Nica 1:0

Troa - Ren 1:1

Monpelje - Kaen 1:0

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.