Liga 1: Ibra u centru pažnje – otvorio goleadu, promašio penal, pogodio stativu, pa doneo egal

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1: Ibra u centru pažnje – otvorio goleadu, promašio penal, pogodio stativu, pa doneo egal

Pari Sen Žermen nije pobedom počeo odbranu titule, ali je Zlatan Ibrahimović najavio da će i ove sezone rešetati protivničke mreže. "Sveci“ su na otvaranju nove sezone protiv Remsa odigrali 2:2, a oba gola za goste postigao je švedski napadač.

Ibrahumović je "načeo" domaćine posle samo sedam minuta igre kada je rutinski matirao protivničkog golmana nakon asistencije Pastorea. Potom je u narednih nekoliko minuta mogao Parižanima da donese i ubedljiviju prednost, da reši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << pitanje ponednika. Ali, nedostajalo mu je koncentracije. Prvo se našao sam ispred gola, ali je sa samo nekoliko metara pogodio stativu. U 19. minutu se izborio za jedanaesterac, ali je promašio penal, pa je rezultat ostao 1:0. Posle serije promašaja Ibrahimovića Rems je za desetak minuta uspeo da preokrene rezultat na 2:1 preko Onianga i Devoa.

Ibra se za promašen prenal iskupio tokom drugih 45 minuta igre. Ponovo ga je Pastore uposlio u sjajnom momentu, a Šveđaninu nije bilo teško da pogodi za 2:2. Do kraja meča nije bilo promene rezultata, ali prvi meč u novom šampionatu sigurno nije razočarao, osim navijače PSŽ-a koji su očekivali pobedu.

Liga 1, 1. kolo

Petak:

Rems - Pari Sen Žermen 2:2

(Oniang 22, Devo 35 - Ibrahimović 7, 62)

Subota:

Bastija - Olimpik Marsej 21.00

Evijan – Kaen 21.00

Gengan - Sent Etjen 21.00

Nant – Lans 21.00

Nica – Tuluz 21.00

Lil – Mec 21.00

Monpelje – Bordo 21.00

Nedelja:

Olimpik Lion – Ren 17.00

Monako – Lorijen 21.00

(Foto: Beta/AP/Kin Cheung) 

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

JUNAK I TRAGIČAR: Ibrahimović postigao dva gola, promašio penal i zicer

Izvor: Kurir, 08.Avg.2014

PSŽ je odbranu titule započeo remijem na gostovanju kod Remsa. Posle mnogo preokreta meč je završen 2:2..REMSA - Fudbaleri Remsa i Pari Sen Žermena igrali su bez pobednika, 2:2 (2:1) u meču prvog kola francuskog šampionata...Pari Sen Žermen, koji brani titulu, bio je favorit u ovom meču, ali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.