Liga 1 - Doge sigurne u Lilu, pao Anžer (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - "Doge" sigurne u Lilu, pao Anžer (video)

Favorit opravdao svoju ulogu.

Fudbaleri Lila ostvarili su pobedu u petom kolu francuske Lige 1 pošto su savladali Anžer sa 2:1.

Uspostavio je terensku inicijativu domaćin od samog početka susreta, te je u 39. minutu poveo golom Viktora Osimhena nakon greške golmana Butela.

Istim ritmom su "doge" nastavile i u drugom poluvremenu, Luiz Arauho je u 53. minutu udvostručio prednost svoje ekipe.

Pokušavao je gost da izbegne poraz sve do kraja meča, nadu je pružio Stiven Baoken u 87. minutu, ali spasa za Anžer nije bilo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga 1 - Musa Dembele doneo preokret, ali nije vredelo, bod i Amijenu! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2019

Francuz u sjajnoj formi nije pomogao Lionu da stigne do trijumfa...U petom kolu francuske Lige 1, fudbaler Amijena remizirali su sa Olimpikom iz Liona rezultatom 2:2...Domaćin je na samom početku iznenadio "lavove" nakon što je Kristof Žale uz dosta sreće savladao Lopesa iz slobodnog udarca u sedmom...

Nastavak na Sportske.net...

Kapiten Mitrović umalo zaustavio Pari Sen Žermen, kad je teško - Nejmar! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 19:43

Strazbur poklekao u finišu...U petom kolu francuske Lige 1, fudbaleri Pari Sen Žermena stigli su do minimalne pobede na svom terenu pošto su u Parizu savladali Strazbur...Moglo je ovo biti razočaravajuće veče za navijače "sveca" koji su, pored Nejmara, strepeli za rezultat do samog kraja meča...U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.