Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 15:52

Lids se ne zaustavlja: Sledeći su De Paul i Kent, u igri preko 50.000.000 evra

Tim iz Jorkšira juri pojačanja na sve strane

Marselo Bijelsa ima na raspolaganju ogroman novac posle direktnog plasmana u Premijer ligu i ne planira da posle ovog prelaznog roka išta ostane u kasi!

Tim iz Jorkšira je od početka prelaznog roka potrošio već gotovo 70.000.000 evra, ali emisari kluba razleteli su se na sve strane kako bi Ludaku obezbedili još novih igrača za uspešnu povratničku sezonu u Premijer ligi!

Kako javlja britanski Telegraf, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lids je već ušao u pregovore sa Udinezeom za Rodriga de Paula. Argentinski vezista je poslednjih godina bio povezivan sa Juventusom, Interom, Romom, Napolijem i Milanom, ali nikako nije uspevao da napravi taj sledeći korak u karijeri.

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA START PREMIJER LIGE

De Paul je nedavno produžio ugovor sa Zebrama do juna 2024. godine, ali na Friuliju ne bi imali ništa protiv da prva zvezda tima ode ako cena bude ona prava. Sve ispod 30.000.000 evra neće ni biti uzeto u razmatranje, tako da bi suma od 35.000.000 evropskih novčanica bila idealna da se posao završi.

Bijelsa smatra da bi upravo De Paul mogao Lidsu da donese tu igračku raznovrsnost koju poseduje, uz dobar pregled igre i kvalitetnu radnu etiku. De Paul je prošle sezone imao po sedam golova i asistencija.

Osim De Paula, Lids se ozbiljno nameračio na krilnog napadača Rendžersa Rajana Kenta. Momak koji je ponikao u Liverpulovoj školi je od prošlog leta član Rendžersa u koji je stigao za 7.200.000 evra, a na uvodnih pet utakmica ove sezone već je ubeležio tri gola, što je privuklo veliku pažnju sa Eland Rouda. Suma od oko 20.000.000 evra je u igri, mada Rendžers zasad odbija da pregovara sa Lidsom jer ne želi da u istom prelaznom roku izgubi i Kenta i Alfreda Morelosa, koji je još na vezi sa ljudima iz Lila.

Lids je ovog leta doveo Rodriga Morena za 30.000.000 evra, pa Robina Koha za 13.000.000 evra, plus bonuse, a isplatio je i 18.000.000 evra Vulvsima za ostanak Eldera Košte posle dobrih igara kao pozajmljeni igrač sa Molinoa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.