Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2020, 19:57

Lider presekao Jokanovu Al Garafu

I odmakao se od Al Rajana na četiri boda

Al Duhail hita ka tituli. Ovaj tim uspeo je da nadigra u gostima Al Garafu koju sa klupe predvodi Slaviša Jokanović i to je uspela da uradi u gostima rezultatom 0:2 (0:1).

Na ovaj način lider je pobegao Al Rajanu na četiri boda prednosti pred finalne tri runde.

Tokom jučerašnjeg dana najozbiljniji takmac lideru Al Duhailu, Al Rajan, napravio je kiks kod kuće sa Al Arabijem. A sada je to Duhail znalački >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iskoristio.

Nije mu bilo lako, trebalo je izaći na kraj sa Al Garafom u gostima, ali je Duhail na ovom meču stigao do gola veoma rano, u 4. minutu kada je Muntari bio precizan, pa je tim presekao ekipu Slaviše Jokanovića ranim pogotkom.

Sa tim rezultatom otišlo se na odmor, a probao je Jokanović sa ranim izmenama na startu drugog poluvremena da razmrda ekipu, uveo je dva igrača, ali nije mu se isplatilo.

Al Duhail je pokazao zašto je lider šampionata u Kataru, dao je još jedan gol u 80. minutu i time stavio tačku na ovu utakmicu.

Možda i šampionat.

KATAR 1 - 19. KOLO

Subota

Al Rajan - Al Arabi 0:0

Al Sailija - Al Šahanija 2:2 (2:1)

Nedelja

Al Kor - Al Vakra 1:1 (0:1)

/Luka 67 - Benjetu 17/

Al Garafa - Al Duhail 0:2 (0:1)

/Muntari 4, Junior 80/

Ponedeljak

15.30: Al Ahli - Al Sad

17.45: Katar Sc - Um Salal

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.