Lider gostuje Mačvi,Sloboda čeka BSK

Izvor: FudbalSrbija.net, 30.Sep.2014, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lider gostuje Mačvi,Sloboda čeka BSK

30.09.2014.

Danas su na programu utakmice sedmog kola Prve lige Srbije,a lider na tabeli,Radnik iz Surdulice ide na teško gostovanje Mačvi,ekipi koja još uvek nije osetila radost pobede u prvoligaškom društvu.

Znamo da nas u Šapcu čeka težak posao,ali smo se i uželeli fudbala.Domaćinu ne cvetaju ruže na početku prvenstva,tako da znamo da će biti teško i neizvesno.Imaće domaćin presiju publike i imperativ pobede,a na nama je da pametnom igrom sačekamo svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << pet minuta i ostvarimo pozitivan rezultat.„-izjavio je trener Radnika Mladen Milinković.

Sinđelić iz Beograda ne igra ove godine onako kako su u tom klubu svi očekivali,a sledi veoma teško gostovanje u Ivanjici,kod ekipe Javora koja je u samom vrhu prvoligaške tabele.

Nema sumnje,naš domaćin je izraziti favorit,ali ako budemo približno odigrali kao protiv Slobode u Užicu,mogli bi smo do tog jednog boda koji bi nam mnogo značio pred naredne teške ligaške mečeve.„-izjavio je štoper Sinđelića Marko Marinković.

Vojvođanski derbi se igra u Inđiji gde domaći sastav koji ove sezone igra odlično ,dočekuje Proleter,takođe tim u dobroj formi i raspoloženju pogotovo nakon uspeha u kupu i pobede nad Donjim Sremom.

Verujem da protiv Proletera možemo da nastavimo uspešnu seriju,i da će sva tri boda ostati u Inđiji.Znamo da tradicija nije baš na našoj strani,ali to je nešto što i postoji da bi se rušilo.“-reči su golmana Inđije Lazara Jovišića.

Moravac Orion ima lepu priliku da u susretu sa „fenjerašem“ iz Kraljeva pobedom krene ka sredini tabele,i nastavak prvenstva dočeka znatno rasterećenije.

Ovo je za nas izuzetno važna utakmica. Sloga je poslednja na tabeli, bez bodova, ali to ne znači i da je nasjlabija ekipa u ligi jer u Prvoj ligi Srbije nema slabih ekipa. Mi smo na poslednja dva gostovanja očekivali dva boda. Uzeli smo tri, ali nismo zadovoljni, posebno zbog gostovanja u Surdulici gde smo nezasluženo poraženi i gde smo ostali barem bez jednog boda koji bi nam puno značio u nastavku prvenstva. U utorak protiv Sloge nemamo pravo na kiks.“-izjavio je Jovan Stanković iz Moravac Oriona.

Parovi 7.kola:

MAČVA-RADNIK

JAVOR-SINĐELIĆ

BAČKA -JEDINSTVO

INĐIJA-PROLETER

KOLUBARA-BEŽANIJA

MORAVAC-SLOGA K.

SLOBODA-BSK

METALAC-SLOGA PM.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.