Licemeri - Od Zingara do toga da je Sergej ponovo najbolji...

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Licemeri - Od "Zingara" do toga da je Sergej ponovo najbolji...

Pisali smo i tada, ništa nije licemerno kao prosečan italijanski navijač, niti bilo ko može brzo od zvezda do blata i obrnuto. Na primeru našeg reprezentativca to se pokazalo...

U zvaničnoj anketi na društvenim mrežama Lacija, Sergej Milinković Savić je proglašen ispred Aćerbija i Imobilea za najboljeg igrača decembra.

Dva gola, pogotovo "lepotica" protiv Torina su odmah promenila stav navijača, pa je od "Zingara" što je uvredljiv izraz koji nema veze sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Romima. Italijani ga koriste za sve Balkance, (mada implicira i rasizam) ponovo postao miljenik navijača.

Sve se okrenulo, mada ne verujemo da je Sergeja mnogo zabrinulo mišljenje grupe idiota koji sebe nazivaju navijačima.

On je ostao u klubu jer nije bilo pravih ponuda, mada Lotito tvrdi drugačije.





"Nije bilo lako od svih tih suma koje su se vrtele", priznao je pre nekoliko nedelja.

Tačnije bilo je ponuda, ali ne onih koje bi Lacio smatrao prihvatljivima. Zbog toga je još pre kraja prelaznog roka Srbin obećao Simoneu Inzagiju da ostaje, a klub je jesenas kroz redove najavljivao prodaju, razočaran njegovim igrama i očekivanim padom cene.

No, samo je Inzagi od početka do kraja verovao svom igraču, govorio da mu je potreban gol za samopouzdanje, da plaća ceh kasnom početku priprema, odnosno Mundijalu i da teško ulazi u formu.

Ali, forsirao ga je i na kraju se to isplatilo.

Priče o transferu su dosadne, navodno su i Milan i Inter zainteresovani, ali i pored toga što će u italijanskim medijima bombardovati o odlasku na zimu, za to nema šanse. Prvo, jer Lacio je četvrti i želi u Ligu šampiona, zaista bi bilo samoubistvo da pojača direktne rivale i liši se jednog od najboljih igrača.

Na leto će priča biti aktuelizovana, ali ako Sergej odigra proleće kao poslednjih nekoliko mečeva, sigurno je da će Lotito ponovo tražiti bogatstvo.

Da li je neko spreman da plati trocifrenu sumu, ostaje da vidimo...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.