Lice karme FOTO

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 10:10

Lice karme FOTO

Trener Golden Stejta Stiv Ker upisao je i drugi poraz u duelima protiv Denver Nagetsa u kratkom rasponu i još jednom mu je presudio Nikola Jokić.

Srpski centar je u prvom meču (120:114) šutirao za njega rekordnih 18 slobodnih bacanja i sve ih pogodio.

To je bio prvi put od Trejsija Mekgrejdija 2002. godine da jedan igrač za katoliči Božić postigne 18 poena sa linije penala, a Ker je u tome video razlog poraza.

"Problem je u tome da smo izbacili odbranu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz igre. Sudije se tako uče, da je svaki kontakt faul i da se odmah ide na liniju za slobodna bacanja. Da sam navijač, ne bih želeo da gledam drugo poluvreme. Bilo je odvratno", rekao je tada Ker.

Dva dana pred pravoslavni Božić, ponovo je Jokić bio taj koji je presudio Voriorsima. Ovog puta trojkom sa skoro polovine terena za pobedu (130:127).

Jokić će samo šest od svojih 34 poena postigao sa penala, pa je tako i taj argument pao u vodu za Kera. Štaviše, njegovi prvobitni komentari kao da su podstakli srpskog centra da mu pokaže da nije u pravu, pa u poslednje četiri utakmice ima svega šest promašaja.

Na kraju, lice Stiva Kera posle Jokićeve trojke sve govori. Mi smo mišljenje da je to lice prouzrokovala karma.

Ni drugim članovima Golden Stejta, sa izuzetkom Dejana Milojevića, nije Jokić nabacio osmeh na lice.

Stef Kari je poput svog trenera ostao u neverici, kada je Jokić iskoristio njegovo oružje i pogodio preko Kevona Lunija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.