Izvor: B92, 25.Nov.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Hjuz na sudu zbog saobraćajne nesreće

Fudbaler engleskog drugoligaša Vest Bromvič Albiona Li Hjuz optužen je u utorak da je opasnom vožnjom usmtrio jednu osobu, a zatim pobegao sa mesta udesa.

Ovaj 27-godišnji igrač pojaviće se u sredu pred sudom u Koventriju. Trenutno se nalazi na slobodi jer je platio kauciju.

Kako smo u ponedeljak javili, Hjuz se tog jutra predao policiji, dan pošto je navodno učestvovao u nesreći u kojoj je poginuo jedan 56-godišnji muškarac. Hjuz je vozio jedan od automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i navodno je pobegao sa mesta nesreće.

Maksimalna kazna za ubistvo opasnom vožnjom je 10 godina zatvora. Maksimalna kazna za nezaustavljanje posle nesreće je šest meseci u zatvoru.

Policija je navela da je srebrni Mercedes dvosed koji je vozio Hjuz učestvovao u sudaru sa Renoom u nedelju ujutro. U toj nesreći poginuo je putnik na zadnjem sedištu Renoa, dok je još troje putnika povređeno, dvoje sa prelomima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.