Levante - Real (M) (19h, TV B92)

Izvor: B92, 10.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levante - Real (M) (19h, TV B92)



Posle skromnog remija sa Viljarealom, fudbaleri Reala gostuju u Valensiji protiv Levantea, svesni da je pobeda neophodna kako bi se održao korak za vodećim ekipama, pre svih Barselonom.

Fabio Kapelo neće moći da računa na povređenog Ronalda. Šansu neće dobiti ni Ivan Elgera i logično, Hoze Antonio Rejes, koji je pre tri dana potpisao ugovor sa kraljevskim klubom. Meč sa Levanteom biće dobra prilika da se ekipa uigra pred start Lige šampiona i gostovanje Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Lionu, gde je počišćen prošle sezone.

Ekipa Levantea ima problema sa povredama, tako da će "na crtu" Realu izaći izmenjen tim u odnosu na onaj koji je pre dve nedelje u prvom kolu Primere poražen od Sevilje sa 4:0.

očekivani sastavi:

Levante: Kavaljero, Ze Maria, Dehu, Aleksis, Rubiales, Etien, Tomazi, Berson, Rober, Kapo i Riga

Real Madrid: Kasiljes, Salgado, Ramos, Kanavaro, Roberto Karlos, Diara, Emerson, Bekam, Raul, Kasano i Van Nistelroj

Utakmicu Levante - Real Madrid možete pratiti na TV B92 od 19 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.