Izvor: N1 televizija, 18.Dec.2021, 10:34

Levandovski stigao Kristijana Ronalda, Mesi nedostižan, ali šta reći za Pelea?

Sjajni poljski fudbaler Robert Levandovski godinu je završio u velikom stilu. Na meču sa Volfsburgom u petak postigao je 53. bundesligaški gol i potukao rekord legendarnog Gerda Milera iz 1972. godine. Takođe, to mu je bio 69. gol u svim takmičenjima čime se izjednačio sa Kristijanom Ronaoldom, kome je to uspelo 2013. dok je igrao za Real Madrid.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Levandovski oborio rekord star pola veka

Izvor: OkRadio.rs, 18.Dec.2021

U kalendarskoj 2021. godini sjajni Poljak postigao 43 gola u dresu Bajerna iz Minhena. Ostao je bez Zlatne lopte, nepravedno rekli bi mnogi, ali ne i bez novog rekorda u Nemačkoj.   Očekivalo se da Robert Levandovski sruši rekord legendardnog Gerda Milera po broju postignutih golova u jednoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.