Levandovski planira da produži ugovor sa Barselonom

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 22:37

Levandovski planira da produži ugovor sa Barselonom

Fudbaler Barselone i poljski reprezentativac Robert Levandovski mogao bi uskoro da produži ugovor sa katalonskim klubom, prenosi španski list Sport.

Levandovski je prošle godine stigao u Barselonu iz Bajerna, a ima ugovor sa katalonskim klubom do juna 2026. godine.

On je od dolaska u Barselonu odigrao 56 utakmica, postigao je 39 golova i imao 12 asistencija.

Španski mediji navode da će se poljskom napadaču prema klauzuli u ugovoru povećavati iz sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sezonu.

"Barselona ni pod kojim uslovima ne želi da Levandovski napusti klub kao slobodan igrač. Levandovski je srećan u Barseloni, uložio je mnogo truda da dođe ovde, a njegovo okruženje je u skladu sa klubom. Najverovatnije će biti razmatrano produženje ugovora na godinu dana. Konačnu reč daće Levandovski. Saudijska Arabija vreba poljskog fudbalera sa svojim milionima", prenosi Sport.

Španski mediji navode da Barselona produži ugovor sa holandskim fudbalerom Frenkijem de Jongom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.