Levandovski od leta u Bajernu!

Izvor: RTS, 04.Jan.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski od leta u Bajernu!

Robert Levandovski potpisao petogodišnji ugovor sa šampionom Evrope, ekipom Bajerna. Borusija za Poljaka neće dobiti ni evra obeštećenja, pošto će u Bajern preći kao slobodan igrač.

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski od sledeće sezone igraće za minhenski Bajern, potvrdio je večeras prvak Evrope i Nemačke.

Kako je objavljeno na zvaničnom tviter profilu kluba iz Minhena, Levandovski je dogovorio saradnju do leta 2019. godine. Finansijski detalji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugovora nisu objavljeni.

Poljskom reprezentativcu ugovor sa Borusijom ističe za šest meseci i u Minhen dolazi kao slobodan igrač.

"Drago nam je što smo uspešno realizovali ovaj transfer. Levandovski je jedan od najboljih napadača na svetu i biće veliko pojačanje za Bajern. Takođe, srećni smo što je ugovor potpisan na pet godina", rekao je izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige za klupski sajt.

Levandovski je 2010. godine iz poljskog Leha došao u Borusiju, gde je odigrao 163 utakmice i postigao 91 gol.

On je za reprezentaciju Poljske odigrao 56 utakmica i dao 18 golova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Levandovski konačno u Bajernu

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jan.2014, 02:42

Robert Levandovski potpisao petogodišnji ugovor sa šampionom Evrope, ekipom Bajerna. Borusija za Poljaka neće dobiti ni evra obeštećenja, pošto će u Bajern preći kao slobodan igrač. Fudbaler Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski od sledeće sezone igraće za minhenski Bajern, potvrdio je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.