Levandovski i Dost mogu da ugroze prvog strelca Bundeslige: Het-trik bio bi so na ranu povređenom Majeru

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski i Dost mogu da ugroze prvog strelca Bundeslige: Het-trik bio bi so na ranu povređenom Majeru

Napadač Frankfurta nada se da Poljak i Holanđanin neće naštelovati nišanske sprave

Prva haubica Bundeslige ne dolazi iz redova Bajerna, Volfzburga, Mgladbaha ili Leverkuzena, već iz Ajntrahta iz Frankfurta. Ko se tome nadao? Kolo pre kraja takmičenja trenutno najbolji strelac je Aleksandar Majer. Postigao je do sada 19 golova, a poslednji put je zatresao mrežu još 14. marta protiv Paderborna. Posle toga povredio je koleno, koje je operisao, te je za njega bila završena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezona, ali to niko nije uspeo da iskoristi i ugrozi 32-godišnjeg napadača.

Pitanje je da li će bilo ko to i moći da uradi u poslednjem kolu. Arjen Roben ima dva pogotka manje na kontu, međutim, takođe je u autu zbog povrede, a jedini ko može da ga spreči da podigne trofej je Robert Levandovski ili Bast Dost. Poljak i Holanđanin bi u tom slučaju protiv Majnca, odnosno Kelna morali da ostvare het-trik. Nije nemoguće, mada uzimajući u obzir da konkretno Levandovski posti još od 11. aprila, kada je baš Frankfurtu uvalio dva komada, veliko je pitanje da li će baš sada proraditi. Dost je u boljoj situaciji, međutim, jedini put kada je postigao tri i više golova bilo je protiv Aspirindžija...

Majer će se vratiti na teren protiv Leverkuzena i civilci kako bi primio trofej najboljeg strelca Bundeslige.

„To bi bilo nešto zaista posebno za mene“, rekao je Majer nadajući se da Levandovski i Dost neće biti pucački raspoloženi u poslednjem kolu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.