Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 10:13

Levandovski: Klop ima dva lica

„Sve vam kaže u oči, pa i one ne baš lepe stvari“, kaže Poljak

Dugo je Robert Levandovski u Bajernu, prošlo je šest godina otkako je kao slobodan igrač stigao iz Dortmunda.

Ali ono što je ostvario na Vetsfalenu ne zaboravlja. Zato je u intervjuu za ESPN, na pitanje ko mu je omiljeni menadžer od svih sa kojima je radio, ne glumeći političku korektnost jasno rekao – Jirgen Klop.

Poljak je kao igrač eksplodirao pod dirigentskom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << palicom harizmatičnog Nemca, pa sve što je došlo posle toga bilo je samo logičan sled događaja.

Omiljeni (trener) mi je Jirgen Klop, a posle toga Pep Gvardiola. Sto odsto“, rekao je Leva.

Onda je opisao kako izgleda saradnja sa današnjim menadžerom Liverpula.

Klop ima dva lica. Možete da vidite da je brižan poput oca, ali ima i drugu stranu, lice trenera, menadžera. Sve vam kaže u oči, a tu ne mislim samo na dobre stvari. Za igrače je vrhunski motivator, tu je savršen, jer tačno oseća liniju do koje može da gura svakog igrača. Njegovi kvaliteti su neverovatni, ne samo u trenerskom, nego i u ljudskom smislu“.

Levandovskog i njegove saigrače čeka nastavak Lige šampiona. Najpre revanš sa Čelsijem u osmini finala, gde ne bi trebalo da bude problema, jer su Nemci prvi duel u Londonu dobili sa 3:0.

Mada, za oprez je činjenica da su poslednje kolo prvenstva odigrali pre više od mesec dana.

Čelsi je igrao odlično u poslednje vreme, ali nisam zabrinut. Znamo da smo i mi u dobroj formi, znamo i šta se desilo u prvoj utakmici. Bitno je da budemo dobri u prvih 20 minuta, a sveži smo, odmorni za meč“, podvukao je Levandovski.

Što se tiče nove sezone Bundeslige, počeće 18. septembra.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.