Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2020, 17:32

Leva pobedio u konkurenciji Sanča, Vernera i Haverca

Poljak proglašen za najboljeg igrača Bundeslige u sezoni na izmaku...

Robert Levandovski! A ko bi drugi bio?

Nemačka Bundesliga kolo pre kraja sezone 2019/20, uz pomoć glasova navijača i stručnjaka, izglasala je najboljeg fudbalera. Poljski golgeter imao je opasnu konkurenciju u vidu Džejdona Sanča, Kaija Haverca i Tima Vernera, ali kako je bez svake sumnje bio najkonstantniji, na kraju je ipak odneo ubedljivu pobedu, sa više od 50 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << glasova.

Leva posle 33 odigrane runde ima učinak od 33 gola i četiri asistencije na 30 mečeva, a u ovoj sezoni konačno je uspeo da postigne pogodak i protiv Fortune, tako da sada više nema kluba u Nemačkoj protiv kog je igrao a da nije pogodio mrežu.

Drugo mesto pripalo je vragolastom Sanču, a treće Havercu. Iza njih plasirao se Timo Verner.

Zanimljivo da bi moglo da se dogodi da svi osim Roberta Levandovskog tokom leta napuste Nemačku i Bundesligu. Verner je to već učinio, dok za Sanča i Haverca vlada veoma veliko inetresovanje u klubovima širom Evrope...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.