Leva: Voleo bih u Premijer ligu

Izvor: B92, 14.Okt.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leva: Voleo bih u Premijer ligu

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski izjavio je da bi voleo da jednog dana zaigra u engleskoj PL, i dodao da prelazak u Bajern nije "gotova stvar".

Poljski napadač, kojem ugovor sa Borusijom ističe na kraju sezone, u septembru je rekao da će u januaru potpisati ugovor sa Bajernom, da bi samo dan kasnije tu izjavu opovrgao.

Mediji su navodili da je Levandovski bio meta bivšeg trenera Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << junajteda Aleksa Fergusona, ali je fudbaler objasnio da prelazak na 'Old Traford' nikada nije bila tema razgovora sa slavnim trenerom.

"Mogu da potpišem ugovor s bilo kojim timom u januaru, ali nikada nisam rekao da ću potpisati za Bajern. To je bio nesporazum... Tačno je i da sam imao prilike da razgovaram sa Aleksom Fergusonom prošle godine, ali moj transfer nije bio tema. Voleo bih da jednog dana zaigram u Premijer ligi, to bi bilo sjajno iskustvo", rekao je Levandovski za londonski Dejli telegraf.

Levandovski se trenutno nalazi u Londonu gde će reprezentacija Poljske u utorak igrati meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Engleske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Levandovski: Voleo bih da igram u Premijer ligi!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2013

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski izjavio je danas da bi voleo da jednog dana zaigra u engleskoj Premijer ligi i dodao da prelazak u Bejern iz Minhena nije "gotova stvar". ..Promenio ploču: Robert Levandovski  ..Poljski napadač, kojem ugovor sa Borusijom ističe na kraju sezone, u...

Nastavak na Vesti-online.com...

PREVARIO BAVARCE: Levandovski ide u Premijer ligu?

Izvor: Dzungla.org, 14.Okt.2013

Poljski napadač je navodno postigao dogovor sa Bajernom da na kraju sezone pređe u bavarski klub, ali je onda demantovao te informacije OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Levandovski demantuje prelazak u Bajern

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2013

Fudbaler Dortmunda Robert Levandovski demantovao je tvrdnje da je izjavio kako će u januarskom prelaznom roku potpisati ugovor sa ekipom Bajerna.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.