Lev nije zvao Kediru, vratio Sanea

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev nije zvao Kediru, vratio Sanea

Fudbaler Juventusa Sami Kedira nije pozvan u reprezentaciju Nemačke za utakmicu sa Francuskom u Ligi nacija.

Nemačka i Francuska će igrati 6. septembra u Minhenu u prvom kolu Grupe 1 u Ligi nacija.

Posle utakmice sa Francuskom, Nemačka će 9. septembra igrati prijateljski meč sa Peruom.

Selektor Nemačke Joahim Lev je posle debakla na Svetskom prvenstvu u Rusiji ovog leta, na kome je njegova ekipa kao branilac titule takmičenje završila u grupnoj fazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tim pozao trojicu debitanata: Tila Kerera (Pari Sen Žermen), Kaja Haverca (Bajer Leverkuzen) i Nika Šulca (Hofenhajm).

Pozvan je i Leroj Sane iz Mančester sitija, koji nije bio na Mundijalu. U odnosu na tim u Rusiji, sada nisu pozvani golman Kevin Trap (Pari Sen Žermen), Marvin Platenhart (Herta) i Sebastijan Rudi (Šalke).

Lev nije mogao da računa na Mesuta Ezila i Marija Gomesa, koji su se povukli iz državnog tima posle Svetskog prvenstva.

Na spisku su čak devetorica igrača ispod 23 godine, ali tu su i iskusni igrači poput golmana Manuela Nojera, Matsa Humelsa, Tonija Krosa, Tomasa Milera, Nilsa Petersena...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.