Lev jedva čeka Novu godinu!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev jedva čeka Novu godinu!

Znajući "Pancere", ova kriza ne bi trebalo još dugo da potraje...

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev rekao je danas da njegova ekipa lošu 2018. godinu želi da završi dobrim rezultatom u meču protiv Holandije.

"Želimo da se pozdravimo sa ovom godinom dobrim rezultatom i da pokažemo navijačima da smo na pravom putu oporavka", rekao je Lev na konferenciji za novinare.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Nemačka sutra dočekuje Holandiju u poslednjem meču u Ligi nacija i taj meč neće imati rezultatski značaj pošto je ekipa Joakima Leva već ispala u B diviziju Lige Evropa.

Reprezentacija Nemačke je 2018. godinu počela kao aktuelni šampion sveta i jedan od favorita pred Mundijal u Rusiji, ali je onda usledio pad.

Nemačka je šampionat u Rusiji završila već u grupnoj fazi, a poslednji udarac ta ekipa doživela je u petak kada je Holandija pobedila Francusku i poslala je u niži rang takmičenja u Ligi nacija.

"Dugo smo bili na vrhu, a onda je došla godina u kojoj ništa nije funkcionisalo... Ovo je bilo nešto potpuno novo za mene. Došli smo u fazu da počinjemo od nule. Moramo da izvučemo pouke i preduzmemo odgovarajuće mere", rekao je Lev.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lev: Da ispratimo lošu godinu...

Izvor: Mondo, 18.Nov.2018

Reprezentacija Nemačke pokušaće da na kraju teške i neuspešne 2018. pobedi Holandiju, koja se bori za plasman na završni turnir Lige nacija...Selektor Nemačke Joakim Lev izjavio je da njegova ekipa želi da završi godinu dobrim rezultatom u meču poslednjeg kola Grupe 1 Lige nacija protiv Holandije...

Nastavak na Mondo...

Nemci pronašli krivca – Pepa Gvardiolu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2018, 10:57

Sve je izgledalo perfektno do pre godinu dana. Nemačka reprezentacija je pobeđivala u kontinuitetu, bilo je zagovornika teze da će se Elf prošetati do titule na Mundijalu u Rusiji. Ipak, čeka Joakima Leva se raspala. Ispala je još u grupi posle senzacionalnih poraza od Mesika i Južne Koreje. Ništa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.