Lev: Pirlo je genijalan

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev: Pirlo je genijalan

Nemačka će imati dva dana više odmora u odnosu na Italijane pred njihov meč polufinala, ali selektor Pancera Joakim Lev smatra da to neće uticati na izdanje rivala.
Nisam primetio da su Italijani bili umorni u četvrtfinalu. Englezi su izgledali umorno i isceđeno. Svakom fudbaleru koji se profesionalno odnosi prema svom poslu četiri dana je sasvim dovoljno da se u potpunosti oporavi i bude spreman za utakmicu.
On je posebno pohvalio organizatora igre Italijana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pirla:
Činilo se da je posle SP 2010. Pirlo krenuo silaznom putanjom, da su najbolji dani njegove karijere iza njega. Ipak, sada igra kao preporođen. On je genijalan i njegove lopte pogađaju protivničku obranu tamo gde je najosetljivija.
Polufinalna utakmica EP, Italija – Nemačka igra se u četvrtak od 20.45 u Varšavi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vicešampion protiv Italijana i tradicije

Izvor: Politika, 28.Jun.2012, 01:43

U drugom polufinalu večeras se u Varšavi (20.45 č) sastaju Nemačka i Italija. – Selektor „pancera” Lev hvali rivala i najavljuje prvu pobedu svog tima protiv „azura”. – Pirlo: Nemci nas se plaše..U poslednjoj utakmici 14. kontinentalnog šampionata u Poljskoj večeras se od 20.45 časova...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.