Lev: Možemo do trofeja

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2010, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev: Možemo do trofeja

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev rekao je  da veruje da ekipa može da osvoji Evropsko prvenstvo 2012. ili Mundijal 2014. godine.
- Ono što osećam duboko u sebi jeste uverenje da će ovaj tim biti u mogućnosti da osvoji titulu 2012. ili 2014. godine. Kada pogledamo rezultate iz poslednjih godina, vidimo da smo uz Španiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ekipa koja je bila najpostojanija - rekao je Lev.
EP 2012. održaće se u Ukrajini i Poljskoj, a Svetsko 2014. u Brazilu.
- Napravili smo veliki napredak u igri u poslednje dve godine i jako sam zadovoljan zbog toga. Ubeđen sam da ćemo taj napredak krunisati titulom - rekao je popularni „Jogi”.
Nemačka je na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi osvojila letos treće mesto, pošto je u polufinalu izgubila sa 1:0 od Španije, budućeg šampiona.
Španija je bila uspešnija i od Nemačke u finalu Evropskog prvenstva 2008. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.