Letonac sudi revanš Vojvodine i APOEL-a

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 14:11

Letonac sudi revanš Vojvodine i APOEL-a

Letonski arbitar Vitalijs Spasjonikovs imenovan je za glavnog sudiju meča Vojvodina - APOEL, saopštila je UEFA na zvaničnom sajtu.

Vojvodina će u četvrtak od 20 časova ugostiti APOEL u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija i pokušaće da nadoknadi minus iz prvog meča koji je okončan pobedom kiparske ekipe rezultatom 2:1.

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, cela sudijska četvorka će biti iz Letonije.

Spasjonikovsu će pomagati Raimonds >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tatriks i Arturs Šakurovs, dok je za četvrtog arbitra imenovan Aleksandrs Anufrijevs.

Tim koji prodje dalje sa meča u Novom Sadu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija će igrati protiv pobednika meča Vorskla Poltava (Ukrajina) – Dila Gori (Gruzija).

Ukrajinski klub je u prvom meču pobedio 2:1, a revanš se igra u četvrtak u Gruziji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letonac Spasjonikovs sudi meč Vojvodina - APOEL

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2023

Letonski arbitar Vitalijs Spasjonikovs imenovan je za glavnog sudiju meča Vojvodina - APOEL, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA) na zvaničnom sajtu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.