Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2020, 16:46

Letnji prelazni rok se završava na jesen? Početak 1. septembra, kraj 5. oktobra

Prethodno će biti dozvoljeno potpisivanje predugovora, tvrdi Korijere

Letnji prelazni rok bi trebalo da bude održan od 1. septembra do 5. oktobra, javljaju italijanski mediji. To zapravo znači da će se sačekati da se završe takmičenja u Ligi šampiona i Ligi Evrope, dok je poslednji rok za nacionalne šampionate postavljen na 4. avgust.

Određena problematika bi mogla da nastane u takozvanom međuprostoru, pa će igrači kojima ističe ugovor 30. juna morati individualno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da pregovaraju o ugovorima. Još uvek nije najjasnije ni kada će tačno početi naredna sezona.

Prema Korijereu, klubovi će između 1. juna i 31. avgusta moći da rade na potpisivanju predugovora sa igračima, dok bi od 1. septrembra "prozor" bio zvanično otvoren. Plan je da do 5. oktobra budu završeni svi poslovi, uklučujući kompletne transfere, razmenu igrača i pozajmice.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.