Lester zakasnio 14 SEKUNDI!

Izvor: Mondo, 06.Sep.2017, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester zakasnio 14 SEKUNDI!

Engleski klub je angažovao Portugalca Adrijena Silvu, ali će na transfer u Lester morati da sačeka do januara...

Foto: (AP Photo/Francisco Seco) ilustracija

Lesterova kupovina veziste Adrijena Silve iz lisabonskog Sportinga, podsetila je na onu čuvenu epozidu golmana Davida de Hee, Real Madrida i Mančester junajteda. Hoće, neće, hoće, neće, ističe vreme... Vreme je isteklo...

"Lisice" su poslednjeg dana prelaznog roka (31. avgust) prodale Danija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Drinkvotera u Čelsi (38 miliona evra), a kupile su Silvu (24 miliona evra). Međutim, FIFA je odbila da potvrdi transfer Portugalca, jer je Lester zakasnio, verovali ili ne, 14 SEKUNDI, objavili su britanski mediji.

Pravni tim Lestera sada priprema žalbu na ovo rešenje, ali teško da će uspeti nešto da promeni, pa će na Silvu, kako stvari stoje, morati da sačeka do januara.

Silva je prethodno otišao iz kampa reprezentacije Portugala kako bi "završio" ovaj transfer, ali Lester i fudbaler su izgubili trku sa vremenom...

Silva je izašao iz omladinskog pogona Sportinga, koji ga je slao na pozajmice u Makabi Haifu i Akademiku. Iako je rođen u Francuskoj, sakupio je 20 nastupa za "A" selekciju Portugala.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.