Lester opstao, Totenhem siguran

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester opstao, Totenhem siguran

Fudbaleri Totenhema pobijedili su Hal sa 2:0, u 37. kolu engleske Premijer lige.

Mečevi Premijer lige odigrani u subotu popodne nisu donijeli velike promjene na tabeli, a Hal je propustio šansu da prestigne Njukasl.

"Crno-beli" su pretrpjeli deveti poraz u posljednjih 10 utakmica, izgubili su u gostima od Kvins Parka sa 2:1, ali su i dalje u sigurnoj zoni, upravo zbog poraza Hala.

Njukasl ima 36 bodova na 17. mjestu na tabeli, dva više od Hala, koji će u posljednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kolu pokušati da izbori opstanak.

Totenhem se pobjedom vratio na šeso mjesto na tabeli preskočivši Sautempton, a protiv Hala su se u strijelce upisali Čadli u 54. i Reous u 61. minutu.

Njukasl je počeo veoma dobro u Londonu, poveo je u 24. minutu golom Rivijerea, ali u nastavku je uslijedio preokret. Filips je izjednačio na dodavanje Ostina u 54. minutu, a sedam minuta kasnije konačan rezultat postavio je Fer.

Sanderlend i Lesters su odigrali bez golova, a reklo bi se da taj rezultat odgovara i jednima i drugima. Lester je 15. sa 38 bodova i ovim bodom je osigurao opstanak, a veoma blizu tog cilja je i Sanderlend koji ima 37 bodova, tri više od 18. Hala.

Bez golova je bilo i na duelu Burnlija i Stouka, dok je Everton savladao Vest Hem u gostima sa 2:1 golom Lukakua u 93. minutu. Prethodno je Dauning doneo vođstvo domaćinu, a izjednačio je Osman.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.