Lešinari planirali napad na Manijake – policija zabranila dolazak navijača

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 14:50

"Lešinari" planirali napad na "Manijake" – policija zabranila dolazak navijača

Policijska uprava Banjaluka zabranila je dolazak navijača Fudbalskog kluba "Željezničar" u Banjaluku, na utakmicu sa FK "Borac".

To je učinjeno pošto su došli do saznanja da bi ih mogli napasti navijači domaćeg kluba.

Službenici Policijske uprave Banjaluka došli su do saznanja da navijačka grupa "Lešinari" sprema napad na gostujuće navijače "Manijake", na trasi njihovog kretanja, odnosno tokom njihovog boravka na području Banjaluke.

Procenjujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi moglo doći do ugrožavanja bezbednosti navijača sarajevskog kluba, PU Banjaluka je zabranila dolazak "Manijaka" u Banjaluku i o tome obavestila ministarstvo unutrašnjih poslova Кantona Sarajevo.

Navijačka grupa iz Banjaluke sinoć se obratila javnosti putem društvenih mreža, izrazivši nezadovoljstvo što MUP RS nije u stanju organizovati bezbednosno okruženje za gostujuće navijače na utakmicama Premijer lige BiH.

U Banjaluci će se odigrati utakmica između FK "Borac" i FK "Željezničar" u okviru 14. kola Premijer lige BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.