Lešić o ostanku u Igokei: Tu pripadam...

Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lešić o ostanku u Igokei: Tu pripadam...

Krilni centar Igokee Sava Lešić ostaće i naredne sezone u klubu iz Aleksandrovca, koji je aktivirao još jednu godinu iz ranije potpisanog ugovora.

Novi trener "igosa" Aleksandar Trifunović imaće naredne sezone u ABA ligi na raspolaganju i Savu Lešića.

"Ostajem i sedeće sezone u Igokei, razlog je pre svega što sam od završetka prošle sezone osetio da pripadam Igokei i nije bilo uopšte razmišljanja", rekao je Lešić našem portalu.

Predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bosne i Hercegovine u regionalnom takmičenju aktivirao je ugovor 1+1 i Lešić će predvoditi ekipu u sledećoj sezoni.

"Još jedan razlog mog ostanka je dolazak trenera Aleksandra Trifunovića i saradnja sa stručnjakom velikog kvaliteta. O ambicijama je još rano govoriti ali posle dolaska Trife sigurno će se praviti odličan tim koji će moći da igra na visokom nivou na dva fronta. I u ABA i u ligi Bosne i Hercegovine", dodao je krini centar rođen u Kninu.

Igokein "zvezdaš" sa prstenom Partizana

Prethodne sezone u ABA ligi, Lešić je prosečno na parketu provodio 27 minuta i ostvario učinak od 15,2 poena i 6,4 skoka po utakmici što mu je na kraju donelo indeks korisnosti 18.

U karijeri je još branio boje oba beogradska "večita rivala" Crvene zvezde i Partizana, kao i kragujevačkog Radničkog, ljubljanske Olimpije i Mege, dok je u inostranstvu nastupao za Himik, Jenisej i Ređo Emiliju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.