Leri Braun napustio klupu Torina

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leri Braun napustio klupu Torina

Italijanski klub saopštio da će legendarni "kouč" samo privremeno biti odsutan i to zbog hirurškog zahvata u SAD

Foto: Guliver/Getty Images/Jim Rogash

Legendarni Leri Braun je ovog leta seo na klupi Torina sa željom da se oproba i u evropskoj košarci posle uspeha u SAD, gde je kao trener osvojio titulu u NBA i NCAA ligi.

Ipak, na prvom meču u Evrokupu doživeo je poraz na gostovanju Frankfurt Skajlaknersima.

Braun je nakon toga napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klupu italijanskog tima i sigurno neće voditi ekipu na meču protiv Mornara u sredu u 2. kolu Evrokupa. U Torinu kažu privremeno, jer je morao da otputuje u SAD.

Braun je posle meča u italijanskom prvenstvu u nedelju saopštio novinarima da odlazi "iz medicinskih razloga". Navodi se da njegovo odsutvo ne bi trebalo da bude dugo, ali klub iz Torina nije mogao da preciznije objasni kada će se trener vratiti.

"Razlog njegovog odustva je manja hirurška intervencija koju će obaviti u Teksasu. Igrači i svi u klubu čekaju trenera da što pre nastavi sezonu u koju je krenuo sa mnogo entuzijazma", naveo je italijanski klub.

Meč protiv Mornara u Evrokupu, a i ostale duele do povratka Brauna na klupu, vodiće njegov pomoćnik Paolo Galbijati.

****************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.