Lepa vest za crno-bele

Izvor: MVP.rs, 14.Jun.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa vest za crno-bele

Na potezu je bivši šampion Evrope.

U moru loših vesti koje su zadesili Partizan NIS u poslednjih nekoliko dana, isplivala je jedna dobra. Naime, iako su se prošle sezone predomislili i umesto Evrokupa zaigrali u FIBA Ligi šampiona, crno-beli su dobili novu šansu da zaigraju u ULEB-ovom takmičenju, čiji su učesnici poznati.

Može se reći da Evrokup nikada nije bio jači, s obzirom da su se vratile ekipe koje su učinile isto što i tim iz Humske prošle godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Naravno, jačanju ovoga takmičenja je doprinelo i smanjenje ekipa u Evroligi. Među njima će biti i srpski najtrofejniji klub.

Pored crno-belih, u Evrokupu će učestvovati i: Cedevita (Hrvatska), Budućnost VOLI (Crna Gora), Pari Levalo, ASVEL, Limož (Francuska), Ulm, Bajern Minhen, Alba (Nemačka), Hapoel Jerusalim (Izrael), Trento, Ređo Emilija, Fiat Torino (Italija), Lietkabelis, Lietuvos Ritas (Litvanija), Zenit Sankt Peterburg, Lokomotiva Kubanj, UNIKS (Rusija), Gran Kanarija, Andora, Bilbao Basket (Španija), Darušafaka, Galatasaraj Odeabank i Tofaš (Turska).

Sada, na Partizanu je da ne ponovi grešku od prošle sezone, jer je pitanje da li bi dobio novu šansu u slučaju novog predomišljanja.

(foto: MVP / Dragana Stjepanović)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.