Leonardu ukinuta suspenzija

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2013, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardu ukinuta suspenzija

Bivši sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo oslobođen je 14-mesečne suspenzije koju mu je u maju izrekla Francuska fudbalska federacija (FFF) zbog fizičkog napada na sudiju.
(FOTO: AP)
Administrativni sud je odlučio da ukine ovu meru – rekao je advokat Brazilca Pol Marijak AFP-u.
Leonardo, koji je igrao za Brazil na Mondijalu 1994. kada su „karioke” osvojile titulu, bio je kažnjen jer je u maju posle remija sa Valensijenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – 1:1, u tunelu gurnuo sudiju Aleksandra Kastra.
On je tvrdio da to nije učinio namerno, ali je kažnjen dugom suspenzijom, a u međuvremenu je – u julu, napustio mesto direktora.
Ovo je veliko olakšanje za njega. Sada može slobodno da se kreće i da se pridruži bilo kom klubu. Ne zaboravimo da je on već odslužio pet meseci – rekao je Morijak.
Leonardo je prvobitno bio suspendovan na devet meseci, ali je kazna proširena na 14 meseci, nakon što se Brazilac žalio Francuskoj fudbalskoj federaciji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.