Leonardo neće u Milan, ali Inter...

Izvor: B92, 22.Nov.2013, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo neće u Milan, ali Inter...

Bivši sportski direktor Pari Sen Žermena (PSŽ) Leonardo rekao je da je njegov povratak u Milan nemoguć, ali bi razmislio o Interu.

Sportskom direktoru Milana Adrijanu Galijaniju u martu ističe ugovor, a italijanski mediji su pisali prošle nedelje da će Leonardo biti njegov naslednik.

"Opcija Milan je isključena. U lošim sam odnosima s vlasnikom kluba Silvijom Berluskonijem, tako da je povratak u 'roso-nere' nemoguć", rekao je Leonardo italijanskim medijima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
S druge strane, Brazilac bi razmilio o ponudu Intera, u kojem je počeo kratku trenersku karijeru, a čiji je od nedavno novi vlasnik Erik Tohir.

"Ne znam da li me Tohir želi, ali imam odličan odnos sa Moratijem, on poznaje mene i moje ideje. Ako me pozove Tohir, to će biti zbog Moratija. Ipak, promena uloga tokom sezone nikad nije idealna. Trenutno uživam uz porodicu, ali ne želim predugo da budem van igre", najavio je Leonardo skoriji povratak u fudbal.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Leonardo neće u Milan, ali Inter...

Izvor: B92, 22.Nov.2013

Bivši sportski direktor Pari Sen Žermena (PSŽ) Leonardo rekao je da je njegov povratak u Milan nemoguć, ali bi razmislio o Interu...Sportskom direktoru Milana Adrijanu Galijaniju u martu ističe ugovor, a italijanski mediji su pisali prošle nedelje da će Leonardo biti njegov naslednik..."Opcija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.