Leonardo: Poćetino nije tražio da napusti PSŽ

Izvor: B92, 27.Nov.2021, 00:42

Leonardo: Poćetino nije tražio da napusti PSŽ

Sportski direktor fudbalskog kluba PSŽ Leonardo rekao je da trener Maurisio Poćetino "nikada nije tražio da napusti klub".

Leonardo je dodao da nije kontaktirao Zinedina Zidana oko angažmana.

"Mislim da je važno da pojasnim situaciju s obzirom na količinu lažnih informacija koje kruže. Maurisio Poćetino ima ugovor sa klubom do 2023. godine. Ne želimo da Poćetino ode. On nikad nije tražio da ode i nijedan klub nas nije kontaktirao povodom njega", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Leonardo agenciji Frans pres.

Mančester junajted je 20. novembra otpustio trenera Olea Gunara Solšera i od tada se spekuliše da će ekipu preuzeti Poćetino. Pojedini mediji preneli su da je Argentinac zainteresovan za posao na Old Trafordu.

Takođe, spekulisalo se da bi Pari Sen Žermen kao zamenu za Poketina mogao da dovede Zinedina Zidana.

"Mi poštujemo Zinedina Zidana zbog onoga što je uradio kao igrač i kao trener, ali mogu jasno da kažem da nije bilo kontakta i da se nije održao sastanak", naveo je Leonardo.

Francuski Parizijen objavio je da su članovi uprave kluba na tajnom sastanku razgovarali sa Zidanom i da su pregovori počeli pre nekoliko nedelja.

"Smešno je pomisliti da se sastanak sa Zinedinom Zidanom mogao održati u velikom hotelu u Parizu, naočigled svih", dodao je Leonardo.

Britanski mediji danas su preneli da je Mančester junajted postigao dogovor sa nemačkim trenerom Ralfom Rangnikom, koji bi predvodio ekipu do kraja sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.