Leo Mesi - Stotka za istoriju! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leo Mesi - ''Stotka'' za istoriju! (video)

Barsa briljira tokom prvog poluvremena meča sa Romom na Kamp Nou, a Leo Mesi piše nove stranice fudbalske istorije!

Barsa je već u prvih dvadeset minuta stekla dva gola prednosti, uz jedan poništen gol Lea Mesija, ali u 18. minutu ništa nije bilo sporno.

Navijači Barselone mogli su da uživaju u fenomenalnoj akciji Suareza i Mesija, koji je majstorski završava i šalje loptu u Ščešnjijevu mrežu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za vođstvo od 2:0.

Ono što je dodatna vrednost ovog pogotka, jeste činjenica da je Mesi direktno doprineo postizanju 100 golova u dresu Barselone u Ligi šampiona!

Od toga je 78 golova plus 22 asistencije!

I ne samo to, pedantni statističari su izračunali da je ovo deseti uzastopni novembarski meč u kojem Leo mesi postiže gol u Ligi šampiona.

Možete da ga pogledate OVDE, zaista ga vredi videti više puta!

Lionel Messi has participed in 100 goals in his 101 games in UCL. 78 goals, 22 assists Return pic.twitter.com/Zvw43R8sKq

— BarcaHD (@Barcelona_HD) November 24, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE MU DUGO TREBALO: Fenomenalan gol Mesija po povratku na teren (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2015

Barselona posle prvih 45 minuta vodi sa 3:0 protiv Rome. “Vučicu” je načeo Suarez u 15. minutu, ali je Kamp Nou proključao u 18. minutu kada je Lionel Mesi posle dva meseca pauze zbog povrede ponovo zatresao mrežu. Naime, bila je to fantastična akcija Suareza i Argentinca, koji je na svoj način...

Nastavak na HotSport.rs...

Rekord sezone: Gol kojem je prethodilo 27 tačnih pasova! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2015, 00:43

Fudbal sa neke druge planete..Drugi gol Barselone na utakmici sa Romom definitivno je obeležio fantastično veče na Nou Kampu, ali da li ste znali da je fenomenalnoj zarvšnici prethodilo 27 tačnih pasova...Sve je počelo sa ivice kaznenog prostora, kada je loptu izveo Ivan Rakitić, a potom se ona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.