Leo, Bertans i Milosavljević dobili personalizovane patike od navijača

Izvor: Blic, 01.Maj.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leo, Bertans i Milosavljević dobili personalizovane patike od navijača

Navijači Partizana okupljeni na forumu Avangarda.in pripremili su iznenađenje za košarkaše crno-belih Davisa Bertansa, Lea Vestermana i Dragana Milosavljevića, prenosi klupski sajt.

Bertans se vratio na parket posle povrede, od nje se oporavljaju Vesterman i Milosavljević, a navijači su došli na ideju da im poklone personalizovane patike sa porukama podrške.

To su učinili pred meč sa Crvenom zvezdom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u sredu, a uz obuću su dobili i sledeću poruku:

“Život donese trenutke kada se sruši čitav svet, kada te obuzmu bol i patnja, kada ti se čini da nikada više neće svanuti dan. Šta mi grobari tada radimo? Skupimo se kao jedan, stisnemo zube, ustanemo, radimo još napornije da budemo još spremniji, još bolji, još jači. U našem rečniku glagol odustati ne postoji. Jer mi smo porodica, mi smo avangarda, mi smo Partizan. Mi smo rođeni pobednici! Idemo dalje, nema predaje".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bertans, Vesterman i Milosavljević dobili patike od navijača

Izvor: Sportal.rs, 01.Maj.2014

Navijači Partizana, okupljeni oko foruma avangarda.in, priredili su prijatno iznenađenje Davisu Bertansu, Leu Vestermanu i Draganu Milosavljeviću.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.